Lindhoutstucadoorsbedrijf

binnenwerk

Uw wanden en plafonds voorzien van een mooie afwerking als basis- of toplaag welke in elke gewenste structuur en kleurstelling aangebracht kan worden? Wilt u een strakke uitstraling of bent u wellicht op zoek naar een stoer, landelijk, industrieel of exclusief design? De mogelijkheden bij P. Lindhout Stucadoorsbedrijf zijn legio en worden in overleg afgestemd op uw wensen en budget.

Glad pleisterwerk

Hierbij voorzien wij uw wanden of plafonds van de benodigde laag voorstrijk en een laag gips welke strak wordt afgewerkt. Dit zorgt voor een mooie gladde uitstraling. Na droging kunnen wij dit tevens voor u afwerken met schilderwerk in de door u gewenste kleurstelling.

Een andere mogelijkheid is om uw woning af te werken met bijvoorbeeld Leemstuc.

Leemstuc
Leemstuc kan op bijna alle ondergronden worden aangebracht. Daarnaast kan het materiaal op diverse manieren afgewerkt worden, waardoor u zelf de gewenste uitstraling kunt bepalen. U kunt het bijvoorbeeld grof op laten brengen voor een ruiger uiterlijk of juist glad laten afwerken met een finish laag voor een warmere uitstraling. Leemstuc heeft een natuurlijke uitstraling wat bij veel mensen in de smaak valt. Het is tijdloos en duurzaam.

Leemstuc heeft heel veel extra voordelen ten opzichte van standaard stucwerk. Naast dat het een duurzaam en milieuvriendelijk product is, heeft leemstuc ook fantastische warmte- en vochtregulerende eigenschappen. Leemstuc kan namelijk gemakkelijk vocht opnemen en dit bij droogte vervolgens weer afgeven aan de lucht. Daarom geeft het uw woning of ruimte een heel prettig klimaat.

Leem(stuc):

  • Is milieuvriendelijk;
  • Is een volledig natuurlijk materiaal waar geen stoffen aan worden toegevoegd die schadelijk kunnen zijn voor mensen, dieren of de natuur;
  • Is vochtregulerend;
  • Geeft vocht af wanneer de lucht droog is en neemt vocht op uit de lucht als deze (te) vochtig is. Dit verbetert de klimaatwerking in uw woning. Omdat de luchtvochtigheidsgraad laag gehouden wordt kunnen huisstofmijt en schimmels zich niet goed nestelen in uw woning;
  • Is warmteregulerend;
  • Biedt thermische isolatie omdat het materiaal gelijkmatig warmte afgeeft en zich aanpast aan de omgeving.

Akoestische (naadloze) plafondsystemen en akoestiek producten.

Effectieve akoestische oplossingen. Je ziet ze niet, je hoort ze niet. Of juist wel, wanneer deze ontbreken in een ruimte. In moderne ontwerpen neemt het gebruik van harde materialen zoals glas, staal en beton toe. Met name woonhuizen, kantoortuinen en flexibele werkplekken vragen dan om een goede ruimteakoestiek. Datzelfde geldt voor openbare gelegenheden zoals theaters, restaurants en gemeentehuizen. Al tijdens de ontwerpfase dient het plafond een hoger doel: de beleving van de gebruiker. Want het akoestisch welbevinden van een gebruiker bepaalt de effectiviteit van een ruimte. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw object.